MAA_1635 klein
Laat een persoonlijke boodschap voor Sandra achter in het gastenboek hieronder. Vergeet niet om je voor- en achternaam in het gastenboek te vermelden. Het vermelden van een website is niet nodig.

Wil je Sandra een privé bericht sturen, mail dit dan naar info@sandrareemer.nl.

Omdat Sandra zich nu focust op haar genezing kan zij helaas niet of of nauwelijks reageren op reacties, maar ze leest ze zeker. Al jullie liefdevolle berichten dragen bij aan haar herstelproces!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
57 berichten.
Hans Overschie Hans Overschie schreef op maart 27, 2017 om 11:47 pm
Beste Sandra Ik schrik ervan. Veel sterkte en een spoedig herstel toegewenst voor jou en je liefhebbenden. Met vriendelijke groet. Hans
Ariana Ariana schreef op maart 25, 2017 om 8:45 pm
Lieve Sandra, Ik wens je veel kracht en sterkte toe om dit gevecht te winnen. Ik weet zeker dat het je lukt! Ik wens je verder nog een heel lang en gelukkig leven. Veel liefs!
Harry pit Harry pit schreef op maart 23, 2017 om 11:10 pm
Vanaf mijn jeugdjaren fan van deze geweldige Vrouw! Sandra zet em op x
Bep Mennen - Schatorjé Bep Mennen - Schatorjé schreef op maart 23, 2017 om 10:10 pm
Lieve Sandra, van harte beterschap gewenst en heel veel sterkte! Ik heb zó genoten van de serie Gouden Jaren: Indonesië, geweldig om te zien. Het was dan ook schrikken toen kort daarna het bericht van je ziekte kwam. Ik ben sinds Al di la al fan van je. Was vroeger nog een tijdlang lid van je fanclub ( in de tijd van Ria Bertens). Ook heb ik altijd al iets met Indonesië, het land en de mensen. Heb in Bandung al meer dan 50 jaar een correspondentievriendin. We zaten nog op school toen we ons leerden kennen en nou zijn we allebei oma! Lieve Sandra, nogmaals sterkte en veel liefs, een dikke knuffel van Bep.
Richard Richard schreef op maart 21, 2017 om 10:02 pm
Lieve Sandra, Heel veel liefde en kracht !!!!!!! Richard
Julia Baas Julia Baas schreef op maart 21, 2017 om 5:33 pm
Lieve Sandra, ten eerste heel veel sterkte en liefde met je genezingsproces, net zoals jij geloof ik in de helende kracht en liefde die ons alle en de natuur met elkaar verbinden. Een goede vriend van mij is in vele groepen bezig met alles wat net kanker en genezing te maken hebt. Hierdoor wil ik je toch het volgende artikel toe sturen. Kijk maar wat jij of de mensen om je heen ermee doen. Hopelijk heb je er iets aan. wetenschappers hebben een natuurlijk en goed werkend middel tegen kankercellen gevonden. Het middel is ondertussen al succesvol op verschillende patiënten getest. We hebben het hier over de bes genaamd ‘Fontainea Picrosperma,’ deze groeit uitsluitend in het noorden van Australië. Wat best bijzonder is, is dat men deze vrucht per toeval heeft ontdekt. Een observatieteam is erachter gekomen dat dieren die veel van deze bessen eten de pitten altijd meteen uitspuugden. Dit maakte hen erg nieuwsgierig en daarom besloten ze een onderzoek op te starten naar de werking en de gezonde voordelen van deze tropische vrucht. Met behulp van het gerenommeerde Berghofer Instituur werd de pit van de vrucht (die ook Fountains Blushwood genoemd wordt) een preparaat gemaakt. Deze heeft tot op heden de werktitel EBC-46. bes-1-768x493 De onderzoekers merkten al snel dat dit preparaat een bijzondere werking had. Vooral in samenhang met kankeronderzoek vond men verbazingwekkende resultaten. onderzoek-768x486 Voor onderzoek kreeg een hond met een ernstig kankergezwel dit testpreparaat geïnjecteerd. Het resultaat: na 15 dagen was van het gezwel bijna niets meer te zien (rechts op onderstaande afbeelding.) Het meest verrassende vonden de wetenschappers echter met welke snelheid het extract van deze vrucht tumoren doodt. Er zijn al zichtbare veranderingen na slechts 5 minuten, terwijl een normale behandeling tegen tumoren pas na enkele weken effect heeft. medicijn-768x512 Ook werd deze proef op een mens getest. Martina Toso liet een melanoom verwijderen en nam daarbij het EBC-46 preparaat. Sindsdien is zij weer kankervrij. Wat een goed bericht! Na de behandeling was er niets meer van het melanoom te zien. De werkzaamheid van EBC-46 beperkt zich tot het stadium waar de kanker nog niet metastaseert en de kanker zich niet verspreid. Voor een nog betere werking moet de groei van de plant en de verwerking van het preparaat nog geoptimaliseerd worden. Daarna staat niets grootschalige inzet nog in de weg. melanoom-768x487Hoewel kanker heel veelzijdig is, kan niet iedereen hiermee geholpen worden, maar dan nog biedt dit nieuwe middel voor miljoenen mensen uitzicht op genezing. Stuur dit goede bericht de wereld over en deel het met anderen. Bron: The Guardian Veel liefs en energie ??
Henny Helsen Henny Helsen schreef op maart 19, 2017 om 1:49 pm
Lieve Sandra,heel veel sterkte en beterschap. Liefs van ons.Geert en Henny.
Evert Doppenberg Evert Doppenberg schreef op maart 19, 2017 om 12:02 pm
Jos Brink noemde jou zijn kroepoekje. Jij bent voor mij de parel van smaragd. Veel Liefs en sterkte.
Evert Doppenberg Evert Doppenberg schreef op maart 19, 2017 om 12:00 pm
Sandra ik moest echt slikken toen ik het vreselijke bericht las. Ik weet dat je een sterke vrouw bent.... Ik zal voor je bidden. Ik wens je alle sterkte toe in deze moeilijke periode. Ben ervan overtuigd dat je sterker terug komt dan ooit tevoren....Je bent een lieve vrouw, altijd vrolijk en dat maakt je zo gelievelijk bij het publiek. Voor mij ben je een topper. Veel liefs lieve Sandra... Evert. Eens hoop ik je te ontmoeten.. dat is mijn wens!!!!!!!
Frits Frits schreef op maart 19, 2017 om 7:13 am
Lieve Sandra, Een spoedig en algeheel herstel toegewenst. Heel veel sterkte. Dikke kus.
Margaretha Margaretha schreef op maart 19, 2017 om 2:33 am
Lieve Sandra,ik heb je altijd gevolgd nu dit bericht kwam dat jij zo ziek bent stond mijn wereld even stil!In onze leven is er altijd strijd waar geen strijd is is er ook geen overwinning. Ook deze strijd ga jij overwinnen!!
Mady van Aken Mady van Aken schreef op maart 18, 2017 om 10:47 pm
Lieve Sandra, ik wens jou heel veel sterkte en veel kracht toe! Een spoedige beterschap hoor! Zorg goed voor jezelf hoor! Ik duim voor jou dat het snel allemaal achter de rug is! Veel liefs en kusjes....??
Bernardine Bernardine schreef op maart 18, 2017 om 6:48 pm
Lieve sandra heel veel sterkte en hou de moed er in.
Willem.Sahusilawane Willem.Sahusilawane schreef op maart 18, 2017 om 6:44 pm
Lieve Sandra, Ik wens je heel veel sterkte en beterschap toe.
Toos Claessen Toos Claessen schreef op maart 18, 2017 om 4:18 pm
Lieve Sandra, wens je een spoedige gezondheid toe.Neem de rust die je gegund is.Liefs Toos.
Jos Guffens Jos Guffens schreef op maart 18, 2017 om 4:14 pm
Heel veel moed, sterkte bij het herstel.
Arthur Wenas Arthur Wenas schreef op maart 18, 2017 om 12:42 pm
Lieve Sandra, de vrouwen in het vrouwen gevangenis in Jakarta, zowel de bewakers als ook de gevangenen bidden voor jouw spoedig herstel. We hebben niet vergeten dat je ooit een prachtige gratis voorstelling heb gegeven in de gevangenis. We denken aan jouw en hopen op een spoedige genezing.
christiaan christiaan schreef op maart 17, 2017 om 12:02 pm
Heel veel sterkte, Let vooral goed op je zelf.
Sigrid Schoppmeier Sigrid Schoppmeier schreef op maart 15, 2017 om 12:46 pm
Lieve Sandra, met verslagenheid heb ik dit bericht gelezen. Ik wens je heel veel sterkte en hou de moed erin. Geef nooit op, je kan het, je bent een sterke vrouw! Veel beterschap toegewenst van Sigrid. Dikke knuffel.....xxx
Pamela Pamela schreef op maart 15, 2017 om 2:30 am
Hi San, wens je veel positieve energieen toe en ik hoop je spoedig deze kant op te zien. Love U