plboek93bDeze site is vanaf nu “de spin” in het web van alles waar ik me mee bezig houd. Omdat mijn interesses veel maar vooral erg uiteenlopend zijn heb ik besloten de zaken wat makkelijker te maken voor jullie.

Op deze site blijf je alles zien en horen wat met muziek te maken heeft. De foto’s en filmpjes uit het verleden, maar vooral ook…… nieuwe ontwikkelingen, zoals nieuwe muziek opnames en nieuw talent waarmee ik op dit moment bezig ben ga je op deze site terugvinden.

Alle zaken die te maken hebben met de Indische kwestie en onze gezamenlijke Geschiedenis vind je als je het kopje “geschiedenis” of “indische kwestie” aanklikt. Je komt dan op mijn nieuwe blogsite “Sandra Reemer blogt”. Alles wat je daarop ziet en leest mag je (graag zoveel mogelijk) delen. Deze site is ook gelinkt aan mijn nieuwe Facebook pagina Sandra Reemer blogt- Indië Kwestie.

Ik ben zo vrij geweest jullie reacties onder de pagina’s weer te geven op mijn blogsite. Dan pakken we vandaar de draad weer op.

 

handtekening