Sandra Reemer is nog lang niet uitgezongen en presenteert ook nog steeds!

contactpersoon: Rik Luijcx
telefoon: 06-53246594
e-mail: contact@sandrareemer.nl
postbus 48, 5270 AA Sint Michielsgestel

Of het nu gaat om een feestje in besloten kring, een bedrijfsfeest, een festival of een grootst opgezet evenement, een optreden van Sandra staat garant voor entertainment met allure.

Meer dan ooit volgt ze haar hart en haar gevoel en stort Sandra zich opnieuw vol overgave op haar passie: het zingen, de muziek, het optreden voor publiek.

“Let it Swing” fragment Songfestivalmedley

“Making Your Mind Up” fragment Songfestivalmedley “Hallelujah” fragment Songfestivalmedley

Europride 2016: “The Party’s Over”

De Voorstelling “Kisses for me” als grapje nog even een fragmentje… en een dikke kus 🙂

Met haar stralende verschijning, energieke performance, jarenlange ervaring en niet in de laatste plaats haar karakteristieke stemgeluid weet Sandra Reemer als geen ander haar publiek te entertainen en te ontroeren.

IMG_20160812_185824 IMG_20160812_185119 IMG_20160812_185157
Europride 2016 Heddy Lester, Willeke Alberti, Frits Huffnagel 2016 Persconferentie Eurovisie fandag 2016 in Berlijn met Esther Hart

Live in Ziggodome,
Amsterdam 2015

All Out of Love
(live, CD Gala
24 september 1987)
Tender Trap live

IMG-20151211-WA0018

Na haar lange glansrijke carrière als zangeres en presentatrice besloot Sandra Reemer in 2011 het iets rustiger aan te gaan doen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en nu, na een pauze van bijna vijf jaar, is Sandra terug op de bühne. En hoe! Meer dan ooit volgt ze haar hart en haar gevoel en stort Sandra zich opnieuw vol overgave op haar passie: het zingen, de muziek, het optreden voor publiek.

Met haar stralende verschijning, energieke performance, jarenlange ervaring en niet in de laatste plaatst haar karakteristieke stemgeluid weet Sandra Reemer als geen ander haar publiek te entertainen en te ontroeren.

Haar repertoire, waarmee ze in binnen- en buitenland zoveel succes oogstte, is enorm uitgebreid en gevarieerder dan ooit tevoren. Naast Engels- en Nederlandstalige nummers zingt zij ook hartstochtelijke en gevoelige Spaanstalige en Easy Listening songs.

Natuurlijk mag het songfestivalrepertoire niet ontbreken. Miss Songfestival (Sandra vertegenwoordigde ons land maar liefst drie keer op het Eurovisie Songfestival), heeft daarom een heerlijke, feestelijke (meezing)Songfestivalmedley op haar programma staan. Een medley van (inter)nationale winnende liedjes zoals Waterloo, Let it swing, Hallelujah, J’aime la vie, en in ons land bekende songfestivalnummers als Kleine Kokette Katinka, De Mallemolen en uiteraard haar eigen Colorado en The Party is Over.

Wanneer de zangeres en presentatrice (Showmasters, Sterrenslag, Wedden dat…?!) solo optreedt, neemt ze haar eigen geluid en –technicus mee.

Of het nu gaat om een feestje in besloten kring, een bedrijfsfeest, een festival of een grootst opgezet evenement, een optreden van Sandra staat garant voor entertainment met allure.

* Let vooral ook op de nieuwe foto in het midden van de “header” bovenaan mijn website. Deze prachtige persfoto is gemaakt door fotograaf Lars Wartenbergh (zijn website: http://www.larswartenbergh.com)