interview Radio Beverwijk

IMG-20150602-WA0005 IMG-20150602-WA0003 IMG-20150602-WA0001
Op de foto met Cindy v.d. Molen, Marijke Lefferts en Rick Rijks. Zij hadden zich helemaal opgedoft om mij te ontmoeten 🙂

————————————————————————————–

Verjaardag Sandra Reemer -Rick

Verjaardag van Sandra met Rick Meewezen (de jongere broer van Joost Meewezen)

Verjaardag Sandra Reemer -Rick en moeder Reemer

De moeder van Sandra en Rick Meewezen

SF 004

Joost Meewezen in het panel van het programma “Superfans” die als winnaar uit de bus kwam.

Joost Meewezen was voorzitter van Sandra Reemer fanclub-Superfan 1987.a

Robert ten Brink en Joost Meewezen (destijds de voorzitter van de Sandra Reemer fanclub), met in zijn handen de Gouden Plaat waar ik al jaren naar snakte en tot op de dag van vandaag nog niet heb gekregen.. hahaha

Joost_Superfan_nov87

jaaa…. kom maar hier met die Gouden Plaat, Joost! 😀

SF 003

Met Paul de Leeuw en Robert ten Brink

 

Met Tiny van der Haven, op visite in Bronbeek

Met Tiny van der Haven, op visite in Bronbeek

    Hier een gezellige foto van u en mijn moeder Riet van den Burg. Wij hebben bij u altijd een 'familie' gevoel....dat zal het wederzijdse Indische zijn :). Hartelijke groeten Petra van den Burg.

Hier een gezellige foto van u en mijn moeder Riet van den Burg. Wij hebben bij u altijd een ‘familie’ gevoel….dat zal het wederzijdse Indische zijn :). Hartelijke groeten Petra van den Burg.

—————

2 januari 2015: 50 jaar Top 40 (Gooiland, Hilversum)

IMG_20150102_183235

Met Martin (als je nog meer foto’s hebt stuur ze maar! 🙂 )

IMG_20150102_181452

Met kleine Jennifer die onder aanvoering van haar vader een handtekening vroeg

samen met Ron en Ria Valk

samen met Ron en Ria Valk

Vincent Boot André van Duin Sandra Reemer

——-

Mijn vader, Willy van Reijen, heeft in de slagerij in Gemonde vaak vlees aan u verkocht. Op zaterdag en in vakanties hielp ik soms ook in de slagerij, De Meijerij in Gemonde. Toen ik zelf in 1985 trouwde, kreeg ik bloemen en felicitaties van u. U heeft nog
lange tijd met mijn moeder, ook Willy van Reijen, gecorrespondeerd.
Scan 3Scan 1Scan 2

Sandra Reemer & Sandra In 1975 werd ik geboren en de familie was blij om de 1e kleine meid te zien van een nieuwe generatie. Bij mijn geboorte heb ik de naam Sandra gekregen van mijn vader en zijn oom, dit was afgeleid van uw naam.

Deze oom zei een keer op een feestje tegen mij: “en meid ben je nog trots op de naam die we je hebben gegeven”. Ik zei toen: “opa het is met liefde gegeven en als ik ooit Sandra Reemer tegenkom zal ik het haar zeker vertellen”. Wie had het gedacht dat ik u tegen zou komen en dat ik u kon vertellen dat ik naar u ben vernoemd. Ik hoop u en Vincent weer te zien

Groetjes,

Sandra Jharap

Sandra Reemer in Breda

Een gezellig dagje Breda met mijn ouders en Vincent Boot kwam ik deze aardige mevrouw tegen die vroeg of ik met haar op de foto wilde 🙂

 

 

Sandra Reemer & Dennis Simons

Deze foto is in 2008 maakt tijdens een modeshow van Addy bij Gassan Diamonds te Amsterdam. Met dank aan Dennis Simons voor het inzenden van deze foto.