MAA_1635 klein
Laat een persoonlijke boodschap voor Sandra achter in het gastenboek hieronder. Vergeet niet om je voor- en achternaam in het gastenboek te vermelden. Het vermelden van een website is niet nodig.

Wil je Sandra een privé bericht sturen, mail dit dan naar info@sandrareemer.nl.

Omdat Sandra zich nu focust op haar genezing kan zij helaas niet of of nauwelijks reageren op reacties, maar ze leest ze zeker. Al jullie liefdevolle berichten dragen bij aan haar herstelproces!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
57 berichten.
Nathalie Veeren Nathalie Veeren schreef op maart 13, 2017 om 5:18 pm
Lieve Sandra, ik wens je veel sterkte in de komende tijd. Met veel kracht en positieve gedachten.
Betsy van de Ven Betsy van de Ven schreef op maart 13, 2017 om 1:40 pm
Lieve Sandra Ik wens je heel veel sterkte en vooral heel veel beterschap. En jou kennende zal het je zeker lukken.Ik heb ook met deze ziekte te maken gehad, 13 jaar geleden. Had darmkanker in een ver stadium en was er zeer ernstig aan toe. maar dankzij zeer kundige artsen in Het Catharina in Eindhoven ben ik er nog. Dus ik weet wat je doormaakt en leef met je mee. Een lieve groet en veel beterschap gewenst, Betsy van de Ven
Marion Posthuma Marion Posthuma schreef op maart 13, 2017 om 1:26 pm
Lieve Sandra, Ik wil je heel veel sterkte wensen!!! ???
Jennifer Tio Jennifer Tio schreef op maart 13, 2017 om 1:11 pm
Sandra, het slechte nieuws raakte mij diep. Ik wens jou veel sterkte, vertrouwen en kracht. Blijf goed eten en blijf sterk. Alle goeds voor jou. Veel liefs uit Soest. Groeten. Jennifer Tio
Joz en Mieke Bruggeman Joz en Mieke Bruggeman schreef op maart 13, 2017 om 12:06 pm
Lieve Sandra, hdeel veel sterkte met de komende behandelingen. We denken aan je , Met hartelijke groeten
Marijke jacobs Marijke jacobs schreef op maart 13, 2017 om 5:59 am
lieve Sandra bijdeze wil ik je spoedig beterschap wensen met je ziekte en hoop dat gauw weer mag herstellen ben een fan. van je prachtig muziek je bent echt goed veel sterkte voor de komende tijd voor jou en je dierbaren lieve gr. Knff. ??????
Buck Fouraux Buck Fouraux schreef op maart 12, 2017 om 11:39 pm
Lieve Sandra, ik wil heel veel sterkte wensen voir de komende tijd. Ik weet zeker dat je er goed uit zal komen. Dit door je positieve en krachtige uitstraling. Beiden komen zo sterk over dat het niet anders kan dan dat je er bovenop komt. Ik herken die uitstraling omdat ik die heb gezien bij mijn exvrouw, moeder van mijn kinderen, die geconfronteerd werd met een vorm van eierstokkanker die normaliter niet te overleven is Toch is ze er met haar positieve en krachtige opstelling goed door heen gekomen. Gaat jou ook lukken. Op zeker. Dikke, dikke knuffel. Ik vind je geweldig.
Margo Dhanes Margo Dhanes schreef op maart 12, 2017 om 11:02 pm
Mevrouw Reemer, Heel veel kracht en liefde naar uw herstel. Margo Dhanes
Mark Beumer Mark Beumer schreef op maart 12, 2017 om 10:51 pm
Lieve Sandra, Ik wens je veel sterkte toe en hoop dat je er snel weer bovenop bent. Veel liefs, Mark
Yolande Harps Yolande Harps schreef op maart 12, 2017 om 10:37 pm
Lieve Sandra, Ik wil je heel veel sterkte wensen en hoop dat je spoedig hersteld. Heel veel liefde, Yolande Harps
Helga Kk Helga Kk schreef op maart 12, 2017 om 10:08 pm
Lieve Sandra, Ik wens je het allerbeste en herstel, we zouden je missen anders... liefs en groeten,Helga xxx
Ingrid Voet Ingrid Voet schreef op maart 12, 2017 om 9:44 pm
Lieve Sandra , Ik wens je uit de grond van mijn hart heel veel goede moed , en een spoedig en algeheel herstel toe . Zelf heb ik mijn man , mijn mama en mijn zus aan kanker verloren . Ik heb een gehandicapt dochter( tje) van 43j. die ook de naam Sandra draagt . Jou muziek heb ik altijd Supermooi gevonden , en nog steeds . Ik duim voor jou , dubbel en dik ! Kop op ! Lieve groetjes , Ingrid .
Ria Ria schreef op maart 12, 2017 om 9:36 pm
Lieve Sandra. Ik wens je onwijs veel sterkte Helaas hebben wij in de fam ook die vreselijke ziekte mee gemaakt dus ik weet wat het is blijf positief nogmaals onwijs veel sterkte en ik hoop dat alles goed komt lieve groeten ria
Peggy Kragt Peggy Kragt schreef op maart 12, 2017 om 9:28 pm
Beste Sandra, Ik heb nog niet gereageerd op jou ziek zijn, sorry hiervoor. Het raakt mij altijd heel diep, mijn moeder is in 1971 overleden aan die rot ziekte. Ik wens jou heel veel sterkte toe met de GENEZING want je gaat t redden. En je hoeft je niet te verontschuldigen, je ziet er altijd heel goed uit. Dat is onze indo pluspunt. Veel liefs, Peggy
Irma Irma schreef op maart 12, 2017 om 8:45 pm
Dag Sandra Wat heb ik genoten van het programma Indonesie?? Wens jou veel kracht, rust en positiviteit om deze moeilijke tijd door te komen. Lieve groet uit Arnhem Irma???
Jacques Jacques schreef op maart 12, 2017 om 8:34 pm
Veel beterschap gewenst voor u kroeppoekje
Karlijn Boomhouwer Karlijn Boomhouwer schreef op maart 12, 2017 om 7:56 pm
Lieve mevrouw Reemer, Met het lezen van uw artikel in de Vrij van hedenochtend, kwam mijn dochter van bijna drie bij me staan en zei bij het zien van uw foto: "Mama, dat is een hele mooie prinses. Dat is echt een hele mooie prinses!" Vol aanbidding heeft zij al uw foto's stuk voor stuk aandachtig zitten bekijken. Erg aandoenlijk. Omdat iedereen een complimentje verdiend, stuur ik u hierbij de uwe en gefeliciteerd met uw nieuwe titel 😉 Een hele mooie dag gewenst! Lieve groetjes van mijn dochter, Emily Louise Eerhart en van mijzelf natuurlijk.