Creëer Overvloed

Overvloed kun je op alle fronten in je leven hebben. Maar het woord overvloed wordt vaak in relatie gebracht met geld.

Toch is overvloed in je leven breder dan alleen geld. Als je open kunt staan voor overvloed in de bredere zin van het woord, dan is het mogelijk dat er wondertjes gebeuren.sandrareemerovervloed

De meesten hebben wel eens gehoord van het boek The Secret. Dat gaat over de wet van aantrekking. Als je je mind instelt op bepaalde zaken die je in je leven wilt hebben dan trek je dat aan. Toch gebeurt dat in werkelijkheid nauwelijks. Waarom? Het komt door onszelf.

Je hebt een probleem, daar wil je vanaf en je vraagt hulp. Je wilt een positieve oplossing, vervolgens moet je het loslaten maar vaak ga je er dan juist over doordenken. Het “probleem” blijft dus in je systeem, de oplossing, die JIJ bedenkt en waarvan je wilt dat het snel moet gebeuren, blijft uit….. je wordt bevestigd dat het toch allemaal niet voor jou is weggelegd. De negatieve cirkel is rond en er gebeurd precies dat wat je NIET wilde.

Herkenbaar? Ja natuurlijk! Dit doen we allemaal. Waar gaat het dan “fout”? Door juist te blijven denken aan het “probleem” geef je het aandacht en alles wat je aandacht geeft wordt groter. Dus i.p.v. de oplossing naar je toe te trekken blijft het verder van je weg.

Daarom heb ik voor mezelf een Actie Plan opgesteld. Dat wil ik graag met jullie delen. Ik hoop hiermee dat jullie er ook je voordeel mee kunnen doen.

Klik hier om het actieplan te downloaden.

Mocht je problemen ondervinden met het downloaden hier een korte instructie: Sommige computers blokkeren “pop ups” en dus ook deze download. Ga met je cursor hierboven op het woordje “hier” staan en open via de rechtermuisknop een nieuw tabblad. Dan werkt het wel. Vervolgens kun je die nieuw geopende pagina weer opslaan door met de cursor op de geopende pagina op de rechtermuisknop te drukken en dan kiezen voor “opslaan als”.