Bekijk hier het volledige interview dat ik met Ingrid had:

Ingrid Rering: na de tsunami van 26-12-2004 veranderde alles!

(Tekst: Amsterdam Today ) Stel, je gaat gezellig in 2004 op vakantie naar Thailand. Het is kerstvakantie en je hebt een mooi hotel geboekt aan de kust. Het gezin heeft een lange reis achter de rug en iedereen is toe aan een heerlijk dagje strand. Lekker uitrusten en genieten van de mooie omgeving. Als je opstaat op 26 december is het heerlijk warm weer en ga je uitgebreid ontbijten. Aan tafel wordt doorgenomen wat iedereen graag wil. Na het ontbijt gaat iedereen naar het strand. De strandstoel is uitnodigend en in principe de hele dag de plek waar je wilt zijn om te lezen en te zonnebaden. Gewoon een heerlijk vooruitzicht, maar hoe anders kan het gaan!

cover

Cover: Isabelle de Vries

Net op het moment dat je rustig bent gaan zitten en je twee dochters in het water ziet pootje baden, hoor je in eens een enorm lawaai en zie je vanuit het water een grote golf opdoemen. Niemand verwacht een tsunami en wat er dan gebeurt, is levens veranderend.

De Nederlandse Ingrid Rering heeft een aangrijpend boek geschreven over haar gebeurtenissen voor, tijdens en na de tsunami, waarbij ze haar oudste dochter Dominique verloor. Haar indrukwekkende boek is getiteld “Weer boven water”.

Op 16 februari was Ingrid Rering te gast bij het programma De Wandeling met Arie Boomsma, dat werd uitgezonden bij de KRO op NPO 2. Lees hier meer over deze aflevering.

Haar boek is te bestellen via haar e-mailadres: ingridrering@gmail.com. Haar website is www.ingridrering.nl. Klik hier om het ebook is te bestellen bij Bol.com.