Sandra Reemer Second Stage VintageDé winkel voor designerkleding en haute couture gedragen door bekende Nederlanders.

Prachtige haute couture en designerkleding voor een zacht prijsje te koop! Maar ook schoenen en accessoires. Het is méér dan de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan: www.secondstagevintage.nl

Passen!    Voelen!    Beleven!

Of je gaat (op afspraak) naar de showroom in Hoevelaken (bij Amersfoort). 28 februari houdt Second Stage Vintage een open dag. U bent van harte welkom tussen 12:00 en 16:00 in de showroom, zònder dat u eerst een afspraak hoeft te maken.

Bekijk hieronder het interview dat ik had met Elisah Baijens en Vera Luijendijk:

Vincent en ik waren aanwezig bij de opening op 16 januari 2015:
Second Stage Vintage 2 Second Stage Vintage 1 Sandra Reemer, Annemarie Oster Mariska van Kolck, Liesbeth List, Sandra Reemer en Liesbeth List Mariska van Kolck, Sandra Reemer en Liesbeth List Liesbeth List, Vincent Boot, Mariska van Kolck Elisah Braaksma, Liesbeth List, Sandra Reemer
(Klik op een foto om te vergroten)
Op de foto’s zijn te zien: Liesbeth List, Elisah Baijens, Vera Luijendijk, Annemarie Oster, Mariska van Kolck, Vincent Boot en ik.

Zo scoor je een ‘echte Liesbeth List’

“De prachtige kleding die beroemde vrouwelijke artiesten dragen op het podium verdwijnt vaak na een optreden of theatertour in de kast. Dat vinden Liesbeth List en haar dochter zonde en dus zijn ze een winkel gestart.

“Het is echt uniek dat zij op het idee zijn gekomen en mij blij maken, echt hoor”, aldus een enthousiaste Liesbeth List.

Ook Mariska van Kolck vindt het een goed idee om theaterkleding die ze niet meer draagt naar de winkel te brengen in plaats van te laten veteren in de kast. “Je kan het wel bewaren maar voor wie, voor mijn kleindochter? Onzin natuurlijk.”

Second Stage Vintage verkoopt zowel haute couture als ready-to-wear, gedragen door bekende Nederlanders. Op dit moment kun je er kleding van Sandra Reemer, Liesbeth List, Ruth Jacott, Mariska van Kolck, Liz Snoijink en Annemarie Oster op de kop tikken.

Het aanbod blijft groeien. Zo wordt de collectie binnenkort aangevuld met kleding van Tineke Schouten.”

(Bron: RTL Boulevard)

.
– 18 februari 2015 was Second Stage bij Koffietijd te zien.