Deze site is vanaf nu “de spin” in het web van alles waar ik me mee bezig houd. Omdat mijn interesses veel maar vooral erg uiteenlopend zijn heb ik besloten de zaken wat makkelijker te maken voor jullie.

Op deze site blijf je alles zien en horen wat met muziek te maken heeft. De foto’s en filmpjes uit het verleden, maar vooral ook…… nieuwe ontwikkelingen, zoals de theatervoorstelling “Lang Zullen We Leven” die eind dit jaar in première gaat op 22 december in Amstelveen.

lang zullen we leven

Ook nieuwe muziek opnames en nieuw talent waarmee ik op dit moment bezig ben ga je op deze site terugvinden.

Alle zaken die te maken hebben met de Indische kwestie en onze gezamenlijke Geschiedenis vind je als je het kopje “geschiedenis” of “indische kwestie” aanklikt. Je komt dan op mijn nieuwe blogsite “Sandra Reemer blogt”. Alles wat je daarop ziet en leest mag je (graag zoveel mogelijk) delen. Deze site is ook gelinkt aan mijn nieuwe Facebook pagina Sandra Reemer blogt- Indië Kwestie:
imagesIk ben zo vrij geweest jullie reacties onder de pagina’s weer te geven op mijn blogsite. Dan pakken we vandaar de draad weer op.

ANDER NIEUWS
Ik wil je ook zaken aanreiken die niet of nauwelijks aandacht krijgen maar die ik interessant vind of waar ik van denk dat je dat zou moeten weten om minimaal erover na te denken. Uiteraard is de keuze altijd aan jou, doe er je voordeel mee. __________________________________________________________________

Beluister hieronder de radio uitzending terug van zondag 9 augustus jl, waar ik te gast was bij Hijlco’s Helden op NPO radio 5:

Blijf de site regelmatig bezoeken want regelmatig worden er kleine updates toegevoegd, dus vernieuw de pagina regelmatig, door op het icoontje rechts boven in de browser: vernieuw pagina icoontje te klikken.

Laten we deze site samen interactief maken. Blijf vooral jullie reacties geven en laten we elkaar inspireren!

handtekening